aek-enosis.gr

ΟΣΦΠΑΟ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΕΦΤΕΣ

Όλα τα σκάνδαλα των Απαταιωνίων. Το aek-enosis δεν ξεχνά.

Η Παράγκα και οι ομάδες της

Δηλώσεις Αχιλλέα Μπέου

«Είναι ντροπή, έχει χαθεί το ενδιαφέρον, το ποδόσφαιρο δεν προσελκύει κανέναν πλέον. Τι δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια; Μία αλητεία, μία βία μέσα από αλητείες. Μια ομάδα ανθρώπων έλεγχαν το χώρο του ποδοσφαίρου με κεφαλή τον πρώην φίλο μου, Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη και η προοπτική στον χώρο του ποδοσφαίρου. (Όλη η συνέντευξη στον Arena FΜ 89.4 εδώ. 23/09/2016)

 

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΒΑΓΓΕΛΑ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ;;


"Η νίκη του ΠΑΟ επί του Ερυθρού Αστέρος εξηγοράσθη αντί 3 εκατ. δραχμών"

Tα λέει όλα η παραπάνω φράση. Και δεν υπάρχει καμμία 2η παρερμηνεία παρά μόνο ότι η Χούντα αγόρασε το ματς με 3 εκατομμύρια. Κάποια ΜΜΕ το πλάσαραν ότι: Η Χούντα διέδιδε ότι αγόρασε το παιχνίδι έναντι τριών εκατομμυρίων δραχμών, για να καρπωθεί προς όφελος της, τη μεγάλη επιτυχία των πρασίνων.Τι θα πείτε ρουφιανάκια...
Το παραπάνω υπάρχει σε απόρρητο έγγραφο της χούντας. Είναι το 16σελιδο «Μηνιαίον δελτίο Ψυχολογικών Επιχειρήσεων - Διαφωτίσεως» που συντάχθηκε από το Αρχηγείο Στρατού τον Μάιο του 1971 και παρέχει σαφή εικόνα για τον μηχανισμό προπαγάνδας που στήθηκε κατά τη διάρκεια της επταετίας. Στη σελίδα 5 του Δελτίου υπό τον τίτλο «Ψίθυροι - Διαδόσεις - Φήμαι» αναφέρεται:

«Διεδόθησαν τα κατωτέρω:

α. Υφίστανται τάσεις υποτιμήσεως της δραχμής συνεπεία της κρίσεως του δολλαρίου.
β. Η νίκη του ΠΑΟ επί του Ερυθρού Αστέρος εξηγοράσθη αντί 3 εκατ. δραχμών.
γ. Ο ευμενώς προς την Εθν. Κυβέρνησιν συμπεριφερόμενος Ελληνικός και ξένος Τύπος χρηματοδοτείται υπό ταύτης.
δ. Υφίσταται διάστασις μεταξύ του κ. Πρωθυπουργού και του Υπουργού Συντονισμού και των Γεν. Γραμματέων των Υπουργείων.
ε. Επίκειται η πτώσις ή ο ανασχηματισμός της Κυβερνήσεως (εντός του μηνός Ιουνίου). Εις την νέαν Κυβέρνησιν θα περιληφθούν και τέως πολιτικοί.
ζ. Η Τράπεζα δεν χορηγεί εξοφλητικάς αποδείξεις προς τους αγρότας διά τα χρέη, τα οποία εχάρισεν η Κυβέρνησις.
η. Οι ανώτατοι Αξ/κοί του Ναυτικού δεν διάκεινται ευμενώς προς την Επανάστασιν.
θ. Μεταξύ του Προέδρου της Κυβερνήσεως και των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου υπήρξε διαφωνία εις το θέμα της αντικαταστάσεως των Δημάρχων και του χρόνου διατηρήσεως της Επαναστάσεως, συνεπεία της οποίας ο κ. Πρωθυπουργός απεχώρησεν εκ του Υπουργικού Συμβουλίου και απέσχεν επί τριήμερον των καθηκόντων του. Τη επεμβάσει του Στρατού και ιδιαιτέρως του Αρχηγού των ΕΔ υπεχρεώθη όπως επανέλθη εις καθήκοντά του».

 

Εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ερευνά ο εισαγγελέας

9 ύποπτοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάσει εισαγγελικής πρότασης!

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας διαπιστώνει ότι από την αξιολόγηση του περιεχομένου απομαγνητοφωνημένων τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ "ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και οι στενοί του συνεργάτες στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο".
Το απόρρητο των συνομιλιών ήρθη για τις κακουργηματικές πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της εκβίασης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, των παραβάσεων σχετικών με τις εκρηκτικές ύλες και της έκρηξης.

Επίσης προκύπτουν ενδείξεις και για την τέλεση άλλων αξιόποινων πράξεων, όπως της κακουργηματικής απάτης και της δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα σε βαθμό καουργήματος.
Επίσης ως ύποπτοι καλούνται οι Γ.Σαρρής, Γ.Παπακωνσταντίνου, Θ.Κουρίδης, Αρ.Σταθόπουλος, Θ.Μπριάκος, Γ.Δούρος και οι διαιτητές Κ.Ιωαννίδης, Απ.Αμπάρκιολης και Γ.Κάμπαξης.

ΥΓ. Η αναπαραγωγή είναι από το dikisports.blogspot.gr χωρίς εμείς να υιοθετούμε τίποτα από τα παραπάνω. Ο κόσμος έχει μάθει και κρίνει μόνος του... (08/07/2014)

 

ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ;; ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ !!

 

Tρομερές καταγγελίες Τσιστιακόφ (πρώην στρατηγικό σύμβουλο του ΠΑΟΚ) για Ολυμπιακό

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μονοπωλείται από τον Ολυμπιακό. Το άκουγα πριν πάω στον ΠΑΟΚ να δουλέψω και έλεγα ότι είναι δικαιολογίες. Στην πορεία όμως είδα ότι έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα για να βγαίνει εγγυημένα ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Είναι αστείο αλλά συμβαίνει. Φέτος κέρδισε το 41ο πρωτάθλημά του. Κάτι δεν παέι καλά. Όλα αυτά τον βγάζουν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει ένα στάνταρ μεγάλο εισόδημα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει πολλές θυγατρικές ομάδες, καλούς "φίλους" στους οποίους στέλνει δανεικούς παίκτες του, οι οποίοι δεν παίζουν ποτέ στον Ολυμπιακό και πηγαίνουν απλά από ομάδα σε ομάδα. Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί, είναι παίκτες κλειδιά αλλά με τον Ολυμπιακό αντίπαλο δεν παίζουν για λόγους που δεν ξέρουμε. Μερικές φορές μάλιστα πετυχαίνουν και αυτογκόλ»  (Όλη η συνέντευξη του εδώ 29/05/2014)

 

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΒΑΓΓΕΛΑ;; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΒΑΓΓΕΛΑ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ;;

 

Tα σκάνδαλα του βάζελου

Αυτή τη φορά από τη δεκαετία του 60'...

 


"Πάω να γνωρίσω τον πρόεδρο που όλοι θέλουν να γνωρίσουν και κάνει κουμάντο σε όλη τη διαιτησία"

Μια ένορκη μαρτυρική κατάθεση στην εισαγγελία Αθηνών μέσα από μια συνέντευξη-σοκ για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκάλυψε η τηλεοπτική "Δίκη στον Σκάϊ". Μια φίλη του κ.Γιώργου Αρβανιτίδη έδωσε στη Δικαιοσύνη στοιχεία για όσα η ίδια αντιλήφθηκε στη διάρκεια της οκταετούς γνωριμίας της με τον ιδιοκτήτη της Βέροιας. Διαβάστε, δείτε και αηδιάστε. (15/04/2014)

Βαγγέλα, κάνε ακόμα μια μύνηση.

ΥΓ. Η αναπαραγωγή είναι από το skai.gr και το aek365.gr χωρίς να υιοθετούμε τίποτα από αυτά. Απλά τα βάζουμε και ο κόσμος μπορεί και κρίνει...

 

Aνακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

« Το καρναβάλι "Superleague 2014" έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ' αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα. Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.
Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση. Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.
ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος».
(Ιβαν Σαββίδης 17/03/2014)

 

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ... ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ !! ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ !!

ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΑΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ !! ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ !!

 

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!!

Τα χρόνια έχουν περάσει και τα πράγματα αλλοιώνονται ή ξεχνιούνται. Σε κάποιες περιπτώσεις με έντεχνο τρόπο, ώστε οι θύτες να παρουσιαστούν ως θύματα. Ωστόσο, τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Μια μέρα σαν σήμερα του 1991 ξεκίνησε η δίκη για την τράπεζα Κρήτης, με βασικό κατηγορούμενο τον πρόεδρο της τράπεζας και του Ολυμπιακού, Γιώργο Κοσκωτά. Επρόκειτο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, καθώς με κλεμμένα λεφτά εξαγοράστηκαν παίκτες, ομάδες, παράγοντες και συνειδήσεις προκειμένου ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί και ο κόσμος του να γίνει ασπίδα γύρω από τον Κοσκωτά.

Η ΑΕΚ πλήρωσε οδυνηρά τις συνέπειες αυτού του σκανδάλου. Πέραν της έμμεσης ζημιάς που υπέστη από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργήθηκε, η Ενωση επλήγη από τη στυγνή δωροδοκία που έκαναν οι αδερφοί Κοσκωτά μέσω των Μπαλλή και Μητρούδη με παίκτες της ΑΕΚ στην κυπελλική αναμέτρηση των δύο ομάδων. Εκεί χάθηκε ένα τρόπαιο για την ΑΕΚ, εκεί διαλύθηκε ολόκληρη η ομάδα. Μόλις χθες, μέχρι και ο Ψωμιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως – ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τότε – είχε πρόταση για 200 εκατ. δραχμές από τον Κοσκωτά για να μην προχωρήσει στη μεταγραφή του Γαλακτερού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε χρέη δεκάδων εκατομμυρίων προς την Τράπεζα Κρήτης, καθώς με λεφτά που δεν ανήκαν στην ομάδα έκανε όλες αυτές τις κινήσεις για την ενίσχυση του. Με απόφαση του Γιάννη Παλαιοκρασσά τον Δεκέμβριο του 1990 (ως υπουργός Οικονομικών), το Δημόσιο παρείχε εγγυήσεις μέχρι του ποσού των 2,6 δισ. δρχ. (7,6 εκατ. ευρώ) για τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την Τράπεζα Κρήτης. Επίσης, υπήρχαν και χρέη προς την εφορία, όπου αποφασίστηκε διακανονισμός και πληρωμή 700 εκατ. δρχ. σε 120 δόσεις, οι οποίες ήδη έχουν εξοφληθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ (άρθρο από το www.enwsi.gr)

 

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ 3-4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ»!

...Συνεχίζοντας ανέφερε ότι: «Όσων οι ομάδες δεν χρωστάνε, δεν έχουν πλαστές ενημερότητες, δεν τους κρατάει από τα… ούμπαλα η ΕΠΟ θέλουν να τις διώξουν. Δεν μπορούν να τους πιέσουν. Όλες οι ομάδες που είναι παραρτήματα του μεγάλου, κανονίζονται και φτιάχνονται».
Έπειτα κλήθηκε να απαντήσει για το ποια ομάδα εννοεί με τη λέξη «μεγάλος», απαντώντας (ακριβής η απομαγνητοφώνηση μέσω του του skai.gr): «Ο Ολυμπιακός ελέγχει 3-4 ομάδες στο πρωτάθλημα. Αυτές οι ομάδες ευνοούνται από διαιτησίες. Ο Πλατανιάς είναι συμπαθής ομάδα αγωνιστικά, είναι μετά τον Ολυμπιακό σε κίτρινες, σε αποβολές αντιπάλων κτλ. Αυτές οι ομάδες έχουν άλλη μεταχείριση. Συνεννοούνται και η μια βοηθάει την άλλη. Καλά τα είπε ο κύριος Κωστούλας. Δεν έχουμε τίποτα κοινό με αυτούς. Η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα για να μην πω ότι βολεύεται. Ο κύριος Μώραλης θέλει αποδείξεις λες και είμαστε περίπτερο». (Δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτη Βελλή για τη σαπίλα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου - 10/03/2014)

Βαγγέλα, πάλι δεν έχεις να πεις τίποτα;;;

 

Κούγιας στην εκπομπή 'ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ'

"Όλοι αυτοί, έκαναν το σχέδιο εξόντωσης του Πιλάβιου. Αυτό έγινε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον, παρουσία του κ. Μαρινάκη. Οι κουμπάροι του Πιλάβιου, καθόρισαν την καρατόμησή του. οι άνθρωποι αυτοί, καθορίζουν ποιοι θα βγουν πρωταθλητές, ποιοι θα υποβιβαστούν, ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα." (24/02/2014)

Είπε και άλλα... Διαβάστε τα εδώ.

 

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΒΑΓΓΕΛΑ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ !!

 

«Αιχμές» και από τον Ζοσέ Πεσέιρο για τους τίτλους του Ολυμπιακού

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Πεσέιρο, τόνισε: "Μου άρεσε η πορεία μου στην Ελλάδα και απόλαυσα την θητεία μου στα ελληνικά γήπεδα και στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, δεν μπόρεσα να πάρω το πρωτάθλημα αφού το παίρνει μόνο ο Ολυμπιακός. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται στην Ελλάδα. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν κακές διαιτησίες, αλλού λιγότερες και αλλού περισσότερες. Το ποδόσφαιρο στηρίζεται σε κανονισμούς. Πολλές φορές δεν ευθύνονται οι διαιτητές, αλλά το σύστημα και αυτοί που προσπαθούν να τους επηρεάσουν". (25/02/2014)

 

ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ

ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ... ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ... ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ !!!!

 

Πέντε νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της Proton Bank

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου της Proton Bank. Η 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη προχώρησε στην έκδοση πέντε νέων ενταλμάτων σύλληψης εις βάρος τεσσάρων ανδρών και μίας γυναίκας, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή τους για τα αδικήματα α) της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική ομάδα με δομημένη και διαρκή δράση, με σκοπό τη διάπραξη πλειόνων κακουργημάτων, β) της άμεσης συνέργειας σε κακουργηματική απάτη κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση και γ) της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κακουργηματικής απάτης και υπεξαίρεσης.

Έτσι, έπειτα από αιφνιδιαστική και συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, συνελήφθησαν:

- Ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Ρογκόπουλος, ο οποίος κατέχει μετοχές του γηπέδου Καραϊσκάκη, ως εκπρόσωπος του 50% που είχε εξαγοράσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Ο κ. Ρογκόπουλος εξ αυτού του λόγου μετείχε μια περίοδο και στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού. Ήδη πάντως το 50% του γηπέδου - της πλευράς Λαυρεντιάδη- έχει δεσμευθεί έπειτα από εισήγηση του εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση, ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση.

-Ο Βασίλης Καραμούζης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Alapis, συμφερόντων Λαυρεντιάδη.

- Η Ιωάννα Τόρη, σύζυγος του κ. Καραμούζη. Φέρεται να πήρε δάνειο 72 εκατ. ευρώ από την Proton Bank, ως εκπρόσωπος εταιρείας, η οποία σύμφωνα με την κατηγορία δεν παρουσίαζε καμία δραστηριότητα και συστάθηκε για αυτόν τον λόγο.

- Οι Γιώργος Γιωργάρας και Ηλίας Μακρής. Εμφανίζονται ως συνεργάτες του επιχειρηματία και έλαβαν επίσης δάνεια ως εκπρόσωποι εταιρειών.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην ανακρίτρια και να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Η ανακρίτρια κ. Χατζάκη οδηγήθηκε -όπως εκτιμάται- σε αυτήν την απόφαση μετά τη διαπίστωση ότι ο γιος του εκ των κατηγορουμένων και ήδη καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη εξαφανίστηκε ύστερα από την κλήση του σε απολογία.

Κατόπιν αυτού εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Γιώργου Κυριακίδη. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε και εναντίον του Περικλή Λίβα, συζύγου της νομικής συμβούλου του επιχειρηματία Ελένης Σκούρα, η οποία ήδη καταζητείται.

(zougla.gr 12/03/13)


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Χορηγίες ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ (πριν την αγορά του ΟΠΑΠ από τον Μελισσανίδη)

Χορηγίες ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ

Δείτε πόσο κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό και που πάνε τα λεφτά τους. Τυχαίο (και πάλι) ότι οι μόνες εφημερίδες που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πήραν ''χορηγίες'' είναι της ομάδας του Κόκκαλη και της παράγκας.
Τα λεφτά σας Έλληνες... και τα λεφτά των παιδιών σας, μια ζωή τα λεφτά σας θα πηγαίνουν στο Ολυμπιακάκι τους.
Πληρώστε τα καινούργια χαράτσια για να τα ξανα-χαρίσουν (όπως το Πασόκ της Μερκούρη) στην ομάδα της χούντας.

Πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

Αναλυτικά: Υπέρ της πρότασης μομφής ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και η ΑΕΚ, λευκό οι Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, ΠΑΟΚ,Λάρισα και ΕΠΟ. Ενώ, το μέρος του Μαρινάκη πήραν: Ολυμπιακός, Κέρκυρα, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Ηρακλής, Ατρόμητος και Πανιώνιος.
Για να ξέρουμε ποιοί γουστάρουν τις πρακτικές του χοντρού και ποιοί είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτον!

(25/02/11)

 

Για τους απαταιώνιους γιατί δε λέτε τίποτα;

Χρεη ΠΑΕ

enet.gr (27/03/11)

Χριστοφοράκος-SIEMENS-INTRACOM-Κόκκαλης

Κάποιος να βάλει φυλακή αυτόν τον αλήτη... διαβάστε τα κατορθώματα και των 2.

2 ιστορίες με μεγάλη ουρά

Βίοι παράλληλοι Siemens-Intracom

Ελευθεροτυπία 13/06/10

 

Νέα ποινική δίωξη κατά του Β. Γκαγκάτση

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ παραπέμπεται για «σκόπιμη υποβολή ανακριβών δηλώσεων “πόθεν έσχες” από το 2005 ως το 2008» ...
Οπως αναφέρεται στην απόφαση του Συμβουλίου ο κατηγορούμενος «τέλεσε με πρόθεση περισσότερα από ένα εγκλήματα», καθώς στις εν λόγω δηλώσεις δεν ανέφερε «σκοπίμως», σύμφωνα με τη διατύπωση της απόφασης, σειρά περιουσιακών στοιχείων τα οποία ανήκαν στον ίδιο ή στη σύζυγό του, και συγκεκριμένα τους δύο κοινούς λογαριασμούς τους σε δύο διαφορετικές τράπεζες, το χαρτοφυλάκιο μετοχών που διατηρούσε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου στην εταιρεία Βόρειος Ελλάδα Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ, καθώς και τα μερίσματα που προέκυψαν από την κατοχή αυτών των μετοχών. Ειδικότερα για το 2008 κατείχε 1.614 μετοχές ΑΤΤΙΚ, 17.600 Ιντραλότ, 410 ΟΤΕ και 971 Πειραιώς με συνολική καθαρή θέση 245.965 ευρώ.
Όλο το ρεπορτάζ από την εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" 06/12/09

ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ!!